Læs mere om vores produkter


OM Unibaler A/S

Unibaler´s mål er at kunden skal være tryg ved købet – derfor giver Unibaler 8 dages returret på alle modeller af affaldspressere.
Unibaler’s berettigelse bygger på: Kvalitet, Design, Pris og Levering.


Danske produkter:

Dansk udviklet
Unibaler A/S har udviklet programmet af ballepressere ved hjælp af danske ingeniører - for at sikre, en brugervenlig og optimal funktion ved komprimering af pap og plast.
 
Alle el-styringer er produceret i Danmark med PLC-styringer fra Schneider Electric med det højeste sikkerhedsniveau i form af Performance Level PLr E.
 
Dansk Design
I samarbejde med en anerkendt dansk design virksomhed, har Unibaler A/S designet programmet af ballepressere i samarbejde med danske designere.
 
Unibaler A/S har i samarbejde med dansk design firma og danske ingeniører udviklet et meget brugervenlig snøresystem til afbinding af ballerne. Unibaler A/S har taget patent på dette snøresystem (Patent Pending).
 
Dansk Montage
I Danmark foretages slutmontagen af ballepresserne, herunder alt montage af el-styringer, mærkning, kundetilpasning m.v. på Unibaler A/S fabrik i Midtjylland.
 
Dansk Kvalitetssikring
På Unibaler A/S fabrik i Midtjylland foretages test og kvalitetskontrol inden ballepresseren afsendes til kunderne. Dette indbærer bl.a. test af alle sikkerhedfunktioner, funktionstest af komprimering af baller, udballingssystemet, snøresystemet m.v. Desuden kontrolleres alle hydrauliske dele. Hver maskine er unik mærket, således at der er fuld sporbarhed til produktionsbatch og softwareversion.
 
Outsourcering
Unibaler A/S har valgt at producere stålkonstruktionen udenfor Danmark. Det betyder, at der er stor fleksibilitet i produktionskapaciteten, og at der er fokus på at vælge de leverandører der kan levere kvalitetsarbejde til en fornuftig pris. Al produktion er under Unibaler A/S kontrol og kyndige vejledning, således at der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet og sikkerhed.
 
Det betyder, at Unibaler A/S har programmet af ballepressere lagerført og dermed meget hurtigt kan levere til kunderne indenfor 2-3 hverdage. Det betyder også at prisen på en ballepresser fra Unibaler A/S er den laveste på markedet, og derfor kan Unibaler A/S give en prisgaranti i forhold til tilsvarende ballepressere.


 


Pris 

Unibaler A/S giver prisgaranti i forhold tilsvarende ballepressere.

Design

NU er det nemt og simpelt at binde ballen

Nyt smart patenteret system til at binde den færdige balle - så båndet forbliver stramt om ballen, og derved undgås ustabile baller.

Uhyre stærke og driftssikre

Alle Unibalers ballepressere er bl.a. udstyret med dobbelt sidestyr, som giver maksimal støtte til pressepladen i begge sider - dette gør ballepresserne uhyre stærke og meget driftssikre.

Verdens bedste styringer

Alle ballepressere fra Unibaler benytter styringer fra  Schneider, som absolut er en af verdens største leverandører af kvalitetsstyringer - dette er din sikkerhed for kvalitet i verdensklasse, når det gælder "hjernen" på ballepresseren.

Ingen installationsudgifter –  ”Plug and Play”

- du skal bare sætte strøm til.

Alle ballepressere fra Unibaler A/S er under 2500mm i højden, hvilket gør at presseren kan sendes rundt i hele Europa med standard lastbil hvorfor der ikke skal eftermonteres cylindere m.v.

Nemt at flytte rundt med ballepresseren

- Alle Unibaler A/S pappressere er flytbare, idet pappresserne kan løftes fra både kort- og langsiden med en palleløfter.

Levering

Unibaler’s mål er at kunne levere affaldspressere indenfor 48 timer i hele europa.    

Unibaler leverer ballepressere, også kaldet:
  • Pappressere
  • Affaldspressere
  • Plastpressere
  • Pressere
  • Komprimator
  • Vertikale pressere
til hele Europa.

Når det gælder affaldshåndtering – miljø – genanvendelse af pap, papir og plast så er en ballepresser første skridt på vejen. 

Der er mange penge at spare på korrekt håndtering af affald – herunder ikke mindst store miljøhensyn.

Alene sorteringen og genbrug af plast, pap og papir har stort miljømæssig betydning – hertil kommer at selve komprimeringen af affaldet sparer store transportudgifter og dermed skåner miljøet.

 
UNIBALER A/S
Rømersvej 20
7430 Ikast
Danmark
 
CVR: 36089822